Frekvenshandel Solenergi & Batteri för Ellagring till Solcellsanläggning i Bromma, Stockholm

Solenergi är precis som vindkraft en förnybar energikälla. Har du solpaneler på din fastighet eller mark, har du reda gjort miljön och elnätet en stor tjänst. Ta nästa steg och installera en effektiv och helt automatiserad batterilagring som låter elnätet nyttja din överskottsel.

Frekvenshandel på ett smart och smidigt sätt

Vi hjälper dig med balanseringstjänster, installation, avtal, kontrakt, och enkel utbildning för mjukvara och hårdvara. Målet är att du efter vi är klara ska ha en automatisk frekvenshandel som är enkel att övervaka. Vi har bland annat hjälp:

 • Företag
 • Privatpersoner
 • Bostadsrättsföreningar
 • Lantbruksfastigheter
 • Jordbruksfastigheter

Alltid fackmannamässigt resultat

Våra medarbetare är experter inom sina respektive områden och håller sig ständigt uppdaterade om ny teknik. När vi är klara vill vi att du ska känna dig trygg i att allt fungerar. Du kan naturligtvis kontakta när som helst om det är något du undrar över.

Gratis första kostnadsförslag

Du behöver inte vara orolig att du förbinder dig till något innan du bestämt dig för att anlita oss. Vi ger alltid ett förutsättningslöst och kostnadsfritt prisförslag som du kan överväga i lugn och ro. Förutom Bromma jobbar vi på platser som Spånga, Äppelviken, Nockeby, Alvik, Solhem, Nälsta, Solna, Sundbyberg och Stockholm. Du är så klart alltid välkommen om du har några funderingar eller om du är osäker kring något.

Kontakta ett bra byggföretag idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *