Renovera tegelfasad i Bromma, Stockholm

Att renovera en fasad är alltid ett relativt omfattande projekt. Vi ser alltid till att planera våra projekt in i minsta detalj med målsättningen att våra kunder ska få anpassade lösningar som är kostnadseffektiva och mynnar ut i att vi tillgodosett alla förväntningar. Bor du i Lillsjönäs, Åkeslund, Olovslund, Nockeby, Nockebyhov, Åkeshov, Blackeberg, Råcksta, Vällingby & Hässelby m.m. kan du höra av dig till oss.

Vi renoverar Stockholms tegelfasader

Tegelfasader är tuffa och står pall för det mesta av vad väder, vind och allmänt slitage innebär. Det betyder dock inte att de är helt underhållsfria. Fogar släpper, tegel lossnar, armeringar rostar. När du anlitar oss kan du räkna med att vi tar hand om alla tänkbara problem som behöver åtgärdas. Tegelfasaden återställs till toppskick samtidigt som dess karaktär bibehålls.

 • Omfogningar
 • Ersätta trasigt tegel
 • Reparation av frostsprängningar
 • Reparationer och underhåll av armering
 • Putsfasader

Använd ROT för lägre kostnad för din fasadrenovering

Är du en villaägare som bor i en tegelvilla vars fasad behöver renoveras? Du kan i sådana fall sänka ditt pris för fasadrenoveringen med ROT-avdraget. Det är enkelt, vi tar nämligen hand om allt det praktiska som krävs kring ansökningen.

Slå en signal eller skriv – få en gratis offert

Hör av dig till oss och prata om din tegelfasad. Vi tar fram en offert åt dig helt utan kostnad.

Kontakta ett bra fasadföretag idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *