Bandtäckning & Dubbelfalsat plåttak i Bromma, Stockholm

Vår takfirma har jobbat med bandtäckning och dubbelfalsade plåttak åt nöjda kunder i till exempel Sundby, Solhem och Nälsta. Vi presterar alltid på topp och ser fram emot att göra även dig till en nöjd kund. Om du har någon typ av fastighet som du vill lägga plåttak på, eller vars plåttak behöver lagas eller renoveras är du välkommen att kontakta oss.

Utmärkta tak för svenska tak

Ett dubbelfalsat plåttak är ett utmärkt takalternativ för svenska väderförhållanden. Din fastighet får ett tak som kräver minimalt med underhåll samtidigt som det håller väldigt länge. Dubbelfalsat plåttak passar för alla typer av fastigheter, bostäder såväl som kommersiella fastigheter och industrilokaler.

Använd ROT-avdraget när du anlitar oss

Vill du ha hjälp med ett plåttak på din bostad eller fastighet i anslutning till din bostad? Då ger våra tjänster dig rätt att få lägre kostnad med hjälp av ROT-avdraget.

Hör av dig och prata plåttak med oss

Om du vill ha bandtäckning eller plåttak på en fastighet i Solna, Gamla Råsunda eller Sundbyberg ska du kontakta oss. Vi återkopplar så snabbt vi kan med ett gratis kostnadsförslag. Vid större arbeten gör vi gärna ett kostnadsfritt hembesök innan vi ger dig ett exakt prisförslag.

Kontakta ett bra byggföretag idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *