Byta stuprör & hängrännor i Bromma, Stockholm

Fungerar vattenavrinningen på din bostad som den ska? Har du en fastighet vars stuprör och/eller hängrännor har sett bättre dagar? Vi är ett välrenommerat takföretag som har bytt ut, reparerat och renoverat stuprör och hängrännor åt nöjda kunder i bland annat Bromma Kyrka, Mariehäll och Abrahamsberg.

Anlita en specialist på vattenavrinning

Att vattenavrinningen fungerar som den ska är i längden framför allt viktigt för att skydda en fastighet från väta. Vatten som inte leds bort snabbt och effektivt stannar kvar på taket och riskerar att leda till allvarliga problem med fukt och mögel.

Sänk priset för våra tjänster med ROT-avdraget

Om du har ett problem som behöver åtgärdas med vattenavrinningen på din bostad så har du rätt att använda ROT-avdraget när du anlitar oss. Fråga oss om ROT så hjälper vi dig sänka kostnaden för våra tjänster med upp till 50 000 kronor.

Få en gratis offert inom 48 timmar

Behöver du hjälp med stuprör eller hängrännor i Spånga, Bromsten eller Sundby? Hör då av dig till oss. Vi vet hur man optimerar vattenavrinningen på alla typer av fastigheter och står redo att hjälpa dig oavsett om det handlar om en villa, ett flerbostadshus eller någon typ av kommersiell fastighet.

Kontakta ett bra byggföretag idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *