Tätskikt & läggning av sedumtak i Bromma, Stockholm

Vi står redo att hjälpa dig när du vill lägga ett sedumtak på din fastighet i Stockholm! Med vår lokala byggfirma kan du får en så bekymmersfri takläggning som möjligt, så att du snabbt kan återgå till din vardag igen. Vi har kunskapen och erfarenheten som krävs för att arbeta med alla typer av fastigheter och kundgrupper. Anlita oss för tätskikt och läggning av sedumtak idag!

Professionell rådgivning av kompetenta hantverkare

Det är inte alltid lätt att veta vad den bästa lösningen för fastigheten är och det är här som vi kommer in i bilden. Vi finns inte bara här för dig som redan är säker på att ett sedumtak blir den bästa lösningen, utan vi fungerar även som rådgivare och vägledare för dig som behöver rådgivning.

Med oss får du:

 • Snabb och smidig service
 • Totalentreprenad i egen regi
 • ROT-avdrag för privatpersoner
 • Gratis offert
 • Takläggning, takreparationer och takrenovering

30 % reducering med ROT-avdraget

Väljer du att anlita oss som privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget och på så sätt sänka dina kostnader. ROT-avdraget är en skattereduktion som gör det möjligt att reducera fakturan med 30 %. Vi sköter det administrativa åt dig, så att du kan luta dig tillbaka och fokusera på annat. När arbetet är slutfört får du en faktura som är reducerad och klar.

Takfirma i Norrort

Områden våra tätskiktsmontörer och byggarbetare jobbar ofta i är bl.a Alvik, Traneberg, Kristineberg, Fredhäll, Bromma Kyrka, Olovslund, Ålsten, Äppelviken, Nockeby, Mariehäll, Ängby, Bällsta, Höglandet, Spånga, Vällingby, Blackeberg, Hässelby, Järfälla, Skälby, Veddesta, Barkarby, Duvbo, Sundbyberg och Sollentuna med omnejd.

Kontakta ett bra byggföretag idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *