Takbesiktning & statusbesiktning av tak i Bromma, Stockholm

För att taket ska hålla så länge som möjligt är det viktigt att du arbetar förebyggande för att undvika problem – och inte enbart retroaktivt med reparationer efter att mycket redan gått sönder. Därför krävs det att du får taket besiktigat så att du vet vilka problem som finns och vad som behöver göras snarast eller på längre sikt. Våra experter har lång erfarenhet av detta och står gärna till tjänst. Vi utgår från Bromma och jobbar i omnejden såsom Äppelviken, Nockeby, Alvik, Traneberg och Stockholm.  

Vi utför besiktning och analys, men också själva underhållsarbetet

I vårt arbete med besiktning tar vi fram en opartisk och professionell analys av situationen för att bedöma vad som bör göras för ditt tak. Vi kan sedan om du så vill även utföra de reparationer, renoveringar med mera som behövs – antingen hela arbetet eller bara vissa delar av det, beroende på dina önskemål. Vi är flexibla så hör gärna av dig för en diskussion!

Få en helt gratis offert för projektet, med ett förmånligt pris

Vid alla våra projekt erbjuder vi dig en helt gratis offert, alltid med ett bra pris. Kom även ihåg att du som privatperson kan använda ROT-avdraget hos oss.

Kontakta ett bra byggföretag idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *