Takmålning & Måla plåttak i Bromma, Stockholm

När såg du över färgen på ditt tak senast? Takmålningen är viktigare än vad du kanske tror. Den finns inte bara där av kosmetiska skäl utan utgör också takets yttersta skydd mot väder och vind. Att måla om taket kan därför vara ett sätt att förlänga livslängden på hela taket. Oss kan du anlita för takmålning i orter som Ulvsunda, Norra Ängby och Södra Ängby. Själva utgår vi från Bromma.

Vi kan allt inom takmålning och plåttak

Våra takläggare målar tak på fastigheter av alla storlekar och typer. I dialog med dig tar vi fram en skräddarsydd lösning med tidsplanering, materialval och alla andra faktorer som spelar in. Vi garanterar att jobbet kommer slutföras inom budget- och tidsplanering och med högsta kvalitet i slutresultatet.

 • Villor
 • Industrilokaler
 • Kontors- och butikslokaler
 • Lagerlokaler
 • Flerbostadshus

Vi ger dig en kostnadsfri offert för takmålning inom 48 timmar

Har du ett plåttak som behöver målas i till exempel Blackeberg, Smedslätten eller Bromma Kyrka? Ta då kontakt med oss för att få en kostnadsfri offert. Privatkunder som anlitar oss för att måla taket på sina hem kan använda ROT-avdraget. Om du har rätt till avdraget hjälper vi dig med det praktiska kring det.

Kontakta ett bra byggföretag idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *