Montera snörasskydd i Bromma, Stockholm

Vi är experter på taksäkerhet och kan hjälpa dig med installation och montering av flera olika typer av säkerhetsanordningar. Hittills har vi hjälpt kunder i bland annat Ursvik, Äppelviken och Nockeby med att skapa säkra takmiljöer. Snörasskydd är på många fastigheter ett viktigt sätt att förhindra olyckor och tillbud, och i vissa fall till och med dödsfall, till följd av snöras.

Vi hjälper dig med säkerhetsanordningar på ditt tak

Alla tak kräver inte snörasskydd men särskilt på fastigheter med kraftigt lutande tak kan det vara nödvändigt. Det finns flera olika varianter av snörasskydd, fallskydd är en variant, och vi har erfarenheten som krävs för att avgöra vilka varianter som är bäst för olika typer av tak.

Vill du förbättra taksäkerheten på din bostad? Använd ROT-avdraget när du anlitar oss

ROT-avdraget kan användas av dig som anlitar oss för att montera snörasskydd på din bostad. Som mest kan du sänka kostnaden med 30 procent. Du hittar mer information om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.

Hör av dig – vi svarar snabbt med ett gratis kostnadsförslag

Om du vill montera snörasskydd i till exempel Alvik, Traneberg eller Ulvsunda är du välkommen att kontakta oss. Vi svarar så snabbt vi kan med en gratis offert.

Kontakta ett bra byggföretag idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *