Taklyft, höja taket & takpåbyggnad i Bromma & Stockholm

Ett taklyft kan vara en bra lösning för fastigheter som har begränsat utrymme på markplan, men har utrymme att bygga ut på taket. Vi är ett rutinerat byggföretag du kan anlita som totalentreprenör för taklyft och andra byggtjänster i Stockholm med närområde i Äppelviken, Solhem, Eneby, Mariehäll, Sundby, Ulfsunda, Smedslätten, Bromma Kyrka, Abrahamsberg, Traneberg, Blackeberg, Duvbro, Sundbyberg, eller Solna.

Vill du ha mer boyta? Då ligger en takpåbyggnad på garaget nära tillhands

Vi kan hjälpa till med takutbyggnader på garage för att skapa extra förvaring eller ytterligare utrymmen. Vi kan hjälpa till med att bygga ett loft eller ett extra rum, beroende på vad som passar bäst för dig.

Takpåbyggnader på många olika typer av fastigheter

Vi utför taklyft på många fastighetstyper inklusive villor, radhus, 2-planshus, fastighetshus, hyreshus, kontorsfastigheter och fritidshus. Det ger möjlighet att skapa extra sov- eller vardagsrum, kontorsutrymmen eller förvaring utan att behöva bygga ut markplan.

Använd ROT-avdraget för att minska dina kostnader

För privatkunder som önskar genomföra en tillbyggnad i form av en taklyft kan ROT-avdraget vara ett bra alternativ för att få hjälp med finansieringen.

Intresserad av att utföra en takpåbyggnad?

Om du går i tankar på att bygga ut en fastighet är du välkommen att höra av dig. Begär ut din detaljerade offert redan idag.

Kontakta ett bra byggföretag idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *